Projectontwikkelaar voor appartementen

Als ervaren projectontwikkelaar coördineert Belgian Building Projects het volledige bouwproces van moderne en comfortabele appartementen. We fungeren daarbij als enig aanspreekpunt van de kopers, maar achter de schermen verzamelen we een sterk projectteam. Een vast team dat bestaat uit een selectie van betrouwbare partners waarmee we vaak samenwerken. Van de architect tot de aannemers voor de verschillende bouwfases.

 

Ontdek onze appartementen

Bouwpromotor voor woningbouw

Wij realiseren eigentijdse verkavelingen en kwalitatieve woningen die klaar zijn om afgewerkt te worden. Dat doen we volgens een beproefd recept: het samenbrengen van de juiste bouwpartners, aangevuld met onze expertise als bouwcoördinator. Deze aanpak levert een aantal onmiskenbare troeven op: vakmanschap, snelheid, kwaliteit, rechtstreeks contact en gemoedsrust voor de klant/koper.

 

Ontdek onze woningen

Belgian Building Projects ...

coördineert

Wij volgen het volledige project op en treden op als coördinator tussen de verschillende partijen. We overleggen met de architect, vormen de brug tussen de verschillende aannemers en zijn het enige aanspreekpunt van de bouwheer.

volgt op

Een tijdige oplevering en een kwalitatieve uitvoering zijn essentieel voor elk bouwproject. Wij waken erover dat alle bouwfases elkaar perfect opvolgen en controleren de uitvoering van de werken doorheen het volledige bouwproces.

informeert

Wij ‘verdwijnen’ niet tussen het ondertekenen van het contract en de oplevering. Integendeel, we komen onze afspraken na en dankzij onze werfbezoeken houden we je als koper continu op de hoogte van de voortgang van het bouwproces.

Wij brengen de juiste partijen samen

Belgian Building Projects treedt op als coördinator tussen de externe partijen waarmee we samenwerken. Tegelijk zijn we het enige aanspreekpunt van de eindklant. Daarbij staan we voor rechtstreeks contact, zonder overbodige tussenpersonen.

Bespreekbaar na casco

Belgian Building Projects realiseert semi-cascoprojecten. Geen standaard sleutel-op-deur dus, maar bespreekbare wind- en waterdichte woningen en appartementen, gerealiseerd door ons vaste team van aannemers. Zoek je een volledig instapklare woning? Dan brengen we je in contact met onze afwerkingspartners.